fbpx

SENTERA

X-presion Reset

Previa Haircare – Sponsor oficial al celui mai mare spectacol din istoria beauty.

O retrospectivă a celor mai emblematice momente  X-presion din ultimii 15 ani.

Lansarea unei colecții noi și unice pentru toți participantii.

Evenimentul X-presion #Reset este o sinergie perfectă între meditație activă, muzică și coafură.

Suco a dezvoltat o formulă de combatere a stresului și a nemulțumirii prin valorificarea bucuriei. A descoperit că bucuria este ceva ce poate fi urmărit și realizat activ prin câteva acțiuni simple și accesibile. Înțelegând modul în care funcționează chimia creierului nostru și modul în care condiționarea socială ne-a îndepărtat de dreptul nostru natural de a ne simți uimitori, am reușit să ne blocăm în pilonii centrali a „ceea ce este necesar pentru a fi CEL MAI FERICIT TU”.

Suco se reunește cu un colectiv de oameni care sunt insipirați și motivați să împărtășească acest mesaj pentru a crea o lume mai veselă.

Evenimentul X-presion a creat un grup de sesiuni prin care doresc să vă introducă într-o stare profundă de bucurie în doar câteva minute, iar acest ritual este intitulat SUCO. Astfel, ritualul constă în meditații și exerciții active care stimulează neurotransmițători din corp și creier, creând o schimbare vizibilă a stării.

 Ce este X-presion?

Cea mai frumoasă experiență, pe care o trăiți. Conectați-vă cu cei mai mari hairstylisti din lume pentru 60 de minute de energie pură

Când?

18 Octombrie | 17:30 România

16:30 Madrid 

15:30 Londra

00:30 Sydney

23:30 Tokyo

Unde?

În camera dumneavoastră, terasă sau piscină.

Participă și tu

0