fbpx

SENTERA

Despre noi

Sentera – Inspirăm frumusețe. Creăm frumusețe.

 

Înființată în februarie, 2003, Sentera este o societate comercială care își dezvoltă activitatea în domeniul înfrumusețării având principal scop dotarea saloanelor de înfrumusețare, onorarea solicitărilor de pe piața produselor cosmetice precum și dezvoltarea profesională și personală a partenerilor săi.

Din momentul lansării pe piață și până în prezent, Sentera a câștigat încrederea antreprenorilor și proprietarilor saloanelor de înfrumusețare din întreaga țară. De peste 17 ani, prin rapiditate și perseverență, pune la dispoziția saloanelor constant și sigur produse cosmetice profesionale, de calitate.

În paralel, Sentera Cosmetice Profesionale contribuie la ridicarea nivelului de pregătire profesională în domeniu, prin cursurile și seminariile regulate pe care le organizează în parteneriat cu producători din Franța, Italia, Germania.

Societate remarcată și pe plan internațional, Sentera devine din 2007 importator unic pentru România al gamei profesionale „ReBelle”, produsă în Franța de Laboratoarele Biotecmer, o gamă completă, care pe lângă tratamentele cosmetice clasice permite și tratamente de lux, pentru un ten perfect. O altă companie de renume internațional a cărui unic importator din România(din 2011) este Sentera este „CNC SkinCare” din Germania,  gamă profesională care are ca și scop dezvoltarea ingredientelor active pe baza celor mai noi cunoștințe științifice, produsele acestora remarcându-se prin calitate și proprietăți deosebite.

Sentera a apărut pe piață pentru a răspunde nevoilor identificate în domeniul înfrumusețării contribuind la dotarea cu produse profesionale, de calitate necesare pentru buna funcționare a saloanelor de înfrumusețare, dar și  pentru a aduce un plus de profesionalism, evoluție acestui domeniu.

Din 2014 Sentera devine unic importator in Romania pentru doua brand-uri de top Natural Haicare Previa si pH Laboratories adresate exclusiv saloanelor de coafura foarte exigente

Valorile Sentera

 

Valori –  calitate, experiență, forță, încredere,  perseverență, profesionalism, rapiditate.

Încrederea pe care clienții și partenerii noștri ne-o acordă, de peste 10 ani,  reprezintă principiul după care ne ghidăm, de aceea calitatea serviciilor pe care le oferim reprezintă cea mai importantă carte de vizită pentru noi.

Misiune – Ghidați de încredere și experiență prin serviciile pe care le oferim dorim să creștem nivelul domeniului în care activăm și să ducem calitatea la un alt nivel.

Viziune – Crearea unei piețe în care profesionalismul și calitatea serviciilor oferite să fie principalele atribute folosite și introducerea pe piața din România a produselor de ultimă generație care să facă posibilă mulțumirea și celui mai pretențios client.

124104 1

Serviciile Sentera

 

Sentera Cosmetice Profesionale vă pune la dispoziție următoarele servicii:

Dotarea saloanelor de înfrumusețare cu:

  • mobilier;
  • aparatură;
  • produse profesionale cosmetică, coafor, manichiura, pedichiura;
  • accesorii;
  • cataloage frizuri.

Magazine: produsele noastre le găsiți atât online cât și în magazinele care reprezintă principalele noastre puncte de distribuție. Ajutați de un personal cu pregătire profesională veți fi îndrumați să luați cea mai bună decizie pentru a vă satisface nevoile.

Seminarii– realizare în parteneriat cu traineri naționali și internaționali, specializați în diferite probleme ale pielii sau în realizarea anumitor creații deosebite. Scopul acestora este de oferi pregătirea necesară personalului partenerilor noștri.

Cursuri Tehnice– realizate în parteneriat cu traineri renumiți naționali și internaționali, specializați în diferite domenii de activitate.  Scopul lor este acela de a oferi membrilor posibilitatea dezvoltării profesionale și personale în domeniile de interes.

Let’ s talk about it!

VOLUMISING TREATMENT FOR FINE HAIR
Solutia Previa pentru parul subtire si fragil.

Cu Dragos Munteanu 
hairstilist si trainer
Natural Haircare Previa
.

Vizioneaza clipul pe
youtube screenshot
0